سید هادی طباطبایی در گفتگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به ضرورت تحقق بانکداری بدون ربا در جامعه اسلامی، اظهارداشت: یکی از دغدغههای اصلی، نهادینهسازی بانکداری بدون ربا در کشور است، در همین راستا، بانک مهر اقتصاد از سال 86 با همکاری جمعی از محققان حوزوی، اقدام به راه اندازی مرکزی در این زمینه کرده است.
وی ادامه داد: در راستای تحقق بانکداری اسلامی ابتدا آموزش هایی برای پرسنل این بانک و مشریان در نظر گرفته شد که از جمله آن می توان به برگزاری بیش از 29 هزار و 64 نفر ساعت آموزش برای روسای شعب سراسر کشور و آموزش 130 هزار و 230 نفر ساعت در قالب طرح معرفت اشاره کرد.
مدیر روابط عمومی بانک مهر اقتصاد استان قم با اشاره به راهاندازی دفتر فقهی بانکداری اسلامی در این بانک، خاطرنشان کرد: برای تحقق بانکداری اسلامی، دیدارهای مختلفی با مراجع عظام تقلید و علما صورت پذیرفته و کارگاه های مختلف فقهی نیز با حضور طلاب و فضلای با نظارت حجت الاسلام والمسلمین موسویان، از اعضای شواری فقهی بانک مرکزی برگزار شده است.
وی در ادامه به برپایی نمایشگاه احکام بانکداری اسلامی درمدرسه علمیه فیضیه قم اشاره کرد و گفت: ارائه دستاوردها در زمینه بانکداری اسلامی به طلاب و روحانیون و استفاده از نظرات آنان، از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه است.
طباطبایی با اشاره به این که شعار اصلی این نمایشگاه "استقرار بانکداری اسلامی، بستر کسب و کار حلال را فراهم می کند"، می باشد، یادآور شد: دراین نمایشگاه چند تن از کارشناسان بانکداری اسلامی، پاسخگوی سئوالات طلاب و روحانیون هستند.
مدیر روابط عمومی بانک مهر اقتصاد استان قم ضمن تقدیر از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه و معاونت امور طلاب با اشاره به استقبال گسترده طلاب از این نمایشگاه، خاطر نشان ساخت: این نمایشگاه از ششم آبان ماه کار خود را آغاز کرده و به مدت سه روز برپا خواهد بود.
وی همچنین از انجام موافقت های اولیه برای برگزاری یک دوره فشرده چند ساعته بانکداری اسلامی در مدرسه فیضیه خبرداد و بیان داشت: در صورت موافقت نهایی، این دوره فردا 8 آبان ماه برگزار و یکی از کارشناسان حوزوی به ارائه آموزش احکام بانکداری اسلامی خواهد پرداخت.